Echipa de juniori D a clubului FC Bihor a încheiat turneul semifinal al Campionatului Naţional de la Timişoara cu o victorie, care a plasat-o pe locul III.

Astfel, joi dimineaţă, echipa antrenată de Lucian Ulici a întâlnit formaţia FC Vaslui, pe care a întrecut-o cu scorul de 1-0 (1-0), după un gol marcat de căpitanul Patrick Blăgea, în minutul 25.

Conform antrenorului, jucătorii orădeni au făcut de această dată un meci mai bun decât precedentul, când au cedat în faţa gazdelor de la LPS Banatul şi pe lângă golul marcat, în repriza a doua, în minutul 46, au ratat şi un penalti, prin acelaşi Blăgea.

În acest joc, FC Bihor a început în formula: Beke – Andras, Borma, Ioviţă, Beiuşanu, Blăgea, R. Pop, V. Costea şi Săutiuţ. Pe parcurs au mai intrat însă şi: N. Herman – D. Tiponuţ, Fl. Pătraşcu, F. Bălan şi A. Farcaş.

"Păcat că nu ne-am calificat. Dacă am fi marcat în meciul cu Dinamo, când am avut acele ocazii mari, altfel s-ar fi pus problema. Oricum, eu cred că FC Bihor şi LPS Banatul au fost peste celelalte competitoare şi dintre acestea ar fi trebuit să se aleagă câştigătoarea. Dacă organizam la Oradea acest turneu însă, cu totul altele erau datele problemei", a declarat antrenorul Lucian Ulici.

În celălalt meci al ultimei etape a turneului semifinal de la Timişoara, LPS Banatul a dispus cu 3-1 de Dinamo Bucureşti. Astfel, clasamentul turneului a fost următorul:

  1. FC Vaslui 6 puncte
  2. LPS Banatul 6 puncte
  3. FC Bihor 4 puncte
  4. Dinamo 1 punct

Echipa FC Vaslui a câştigat turneul şi s-a calificat pentru finala Campionatului Naţional de juniori D.