Jucătorii echipei de juniori D a clubului FC Bihor s-au calificat în finala turneului zonal al Campionatului Naţional de Fotbal rezervat copiilor născuţi în anul 2002, care se desfăşoară în aceste zile la Stadionul Iuliu Bodola.

Elevii antrenorului Lucian Ulici au ajuns în ultimul act al turneului, după ce luni au învins clar, cu scorul de 5-1, în semifinale, echipa CSM Şcolar Reşiţa.

Partida a fost dominată cu autoritate de "roş-albaştrii", care la pauză conduceau cu 3-0, după golurile marcate de M. Pop, în minutul 5, H. Beiuşanu, în minutul 10, şi Săutiuţ, în minutul 14.

După pauză, orădenii au dus scorul la 4-0, printr-un frumos gol reuşit de căpitanul Blăgea, în minutul 34. Reşiţenii au redus din handicap în minutul 46, când a marcat B. Barbu, pentru ca scorul final, de 5-1, să-l stabilească F. Bălan, în minutul 53.

Tehnicianul Lucian Ulici a început meciul de luni cu: E. Beke – D. Tiponuţ, A. Borma, L. Ioviţă, H. Beiuşanu, P. Andras, P. Blăgea (ctp.), M. Pop şi D. Săutiuţ. Pe parcurs au mai jucat: N. Herman – V. Costea, A. Farcaş, Fl. Bălan şi F. Pătraşcu.

În finala turneului, marţi, de la ora 11, FC Bihor se va duela cu Olimpia Satu Mare. Formaţia sătmăreană a învins în semifinale, cu scorul de 1-0, echipa FCM Baia Mare.

De precizat faptul că FC Bihor şi Olimpia Satu Mare s-au mai întâlnit tocmai în primul meci al turneului, când în cadrul grupei A, au remizat cu scor alb, 0-0.