Echipa de juniori D a clubului FC Bihor s-a calificat de pe primul loc din grupă pentru semifinalele turneului zonal al Campionatului Naţional pentru jucători născuţi în anul 2002, turneu care se desfăşoară în aceste zile la Stadionul Iuliu Bodola.

Formaţia orădeană, pregătită de Lucian Ulici, s-a impus cu scorul de 6-0 (4-0), sâmbătă, în etapa a II-a a grupei A, cu LPS Bistriţa. Golurile "roş-albaştrilor" în acest meci au fost marcate de Săutiuţ, de două ori, Blăgea, M. Pop, Beiuşanu şi Costea.

În celălalt meci al grupei A de sâmbătă, Olimpia Satu Mare a dispus cu 2-0 de CFR Cluj.

Duminică, în etapa a III-a, FC Bihor a câştigat cu scorul de 3-1 duelul cu CFR Cluj, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0. De această dată au marcat Beiuşanu, Blăgea şi M. Pop.

În  cealaltă partidă a grupei A de duminică, Olimpia Satu Mare a câştigat la limită, cu scorul de 1-0, disputa cu LPS Bistriţa, astfel că în clasament, FC Bihor s-a situat pe primul loc, cu 7 puncte, Olimpia Satu Mare, pe poziţia a II-a, cu acelaşi număr de puncte, CFR Cluj a încheiat grupa pe poziţia a III-a, cu 3 puncte, iar LPS Bistriţa, pe ultimul loc, fără nici un punct.

Pentru semifinale s-au calificat FC Bihor şi Olimpia Satu Mare.

În grupa B, sâmbătă, în etapa a II-a, LT Lucian Blaga Reghin şi CSM Şcolar Reşiţa au remizat cu scorul de 2-2, în timp ce FCM Baia Mare a dispus cu 2-1 de Viitorul Zalău. Duminică, în etapa a III-a, FCM Baia Mare a învins cu 2-1 pe LT Lucian Blaga Reghin, iar CSM Şcolar Reşiţa a învins cu 7-2 pe Viitorul Zalău.

În clasamentul final al grupei B, pe primul loc s-a situat FCM Baia Mare, cu 9 puncte, în timp ce pe locul II a terminat CSM Şcolar Reşiţa, cu 4 puncte, iar pe poziţia a III-a, LT Lucian Blaga Reghin, tot cu 4 puncte, ultimul loc fiind ocupat de Viitorul Zalău, fără nici un punct.

S-au calificat din grupa B: FCM Baia Mare şi CSM Şcolar Reşiţa.

În semifinale, luni, de la ora 17, FC Bihor va întâlni CSM Şcolar Reşiţa, iar de la ora 18.15, FCM Baia Mare o va avea ca adversară pe Olimpia Satu Mare.

Finala turneului este programată marţi, de la ora 10.