Echipa de juniori A a Clubului Sportiv Şcolar LPS Bihorul a debutat cu o victorie importantă în cadrul primei faze semifinale a Campionatului Naţional de fotbal.

Deşi au primit vizita campionilor naţionali de anul trecut de la junior B, a fotbaliştilor de la Universitatea Cluj, fotbalişti consideraţi ca favoriţi la adjudecarea titlului national, elevii antrenorilor Lucian Stance şi Eugen Ilisoi au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, după "un meci foarte greu, crâncen, cu o echipă redutabilă", după cum a declarant antrenorul Stance.

Unicul gol al întâlnirii l-a înscris Răzvan Chirodea.

"Este o opţiune serioasă în a obţine calificarea pentru noi această victorie şi dacă nu vom pierde la Bistriţa, şansele noastre cresc foarte mult", a mai precizattehnicianul Lucian Stance, cel care-şi va conduce echipa miercuri de la ora 12, în deplasarea de la Bistriţa, unde va întâlni echipa Gloria. Partida va conta pentru etapa a II-a a seriei şi se va disputa pe stadionul Gloria.

Următorul joc de pe teren propriu pentru juniorii mari de la LPS Bihorul va ave loc sâmbătă, de la ora 12, cu Unirea Alba Iulia.

La junior B, în prima etapă a fazei locurilor III-VI din seria de nord-vest, LPS Bihorul, echipa antrenată de Aurelian Pavel şi Halasz Laszlo, a cedat cu 0-1 la Satu Mare, în faţa Olimpiei.

În următorul joc, juniorii B de la LPS Bihorul vor întâlni, vineri, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj Napoca.