Echipa de polo juniori II a clubului Crişul Oradea a avut un parcurs foarte bun la primul turneu final al Campionatului Naţional, desfăşurat de joi până duminică la Bucureşti, la Bazinul Dinamo.

Jucătorii orădeni, antrenaţi de tehnicianul Eugen Băjenaru, au obţinut numai victorii şi au încheiat pe primul loc, devenind principalii favoriţi la adjudecarea titlului naţional.

În primul joc, tinerii poloişti de la Crişul au întâlnit echipa Dinamo, pe care au învins-o cu scorul de 12-5.

În meciul al doilea, jucătorii orădeni s-au impus şi mai clar, cu 18-5, în faţa celor de la Aqua Sport Tg. Mureş.

Deşi au avut în faţă, în cadrul etapei a III-a, principala contracandidată în adjudecarea trofeului, echipa bucureşteană Steaua, formaţia CS Crişul a evoluat imperial şi s-a impus surprinzător de clar, cu 11-1.

În meciul al patrulea, adversari elevilor antrenorului Eugen Băjenaru au fost clujenii de la Viitorul, pe care i-au depăşit, de asemenea, foarte clar, cu 15-2.

Ultimul joc, cel cu Triumf Bucureşti, a fost şi cel mai echilibrat pentru orădeni, dar totuşi aceştia s-au impus la diferenţă de trei goluri, cu 4-1.

Astfel, după o evoluţie fără greşeală, echipa de juniori II de la CS Crişul a încheiat turneul pe primul loc, urmată fiind la 3 puncte de Steaua şi la 6 puncte faţă de Triumf Bucureşti.

Steliştii au ocupat locul II, după ce s-au impus în faţa celor de la Triumf cu 7-5.

Cel de-al doilea şi ultimul turneu final al Campionatului Naţional de polo juniori II va avea loc la Oradea, în perioada 13-15 iulie.