După juniorii mari şi copii, şi echipa de juniori III a secţiei de polo de la clubul Crişul Oradea este foarte aproape de titlul naţional în această vară. La primul turneu final al Campionatului Naţional, desfăşurat la Bazinul Anatolie Grinţescu, fostul Floreasca, din Capitală, elevii antrenorului Cosmin Goina au obţinut numai victorii, în cele şapte partide disputate, luând o opţiune serioasă pentru adjudecarea primului loc final.

Echipa CS Crişul, pregătită de Cosmin Goina (principal), Liviu Garofeanu (secund) şi Florin Ţic (antrenor cu portarii), a câştigat la turneul din Bucureşti, cu scorul de 18-3 în jocul cu CSM Oradea, cu 22-0 în disputa cu Torpi Târgu Mureş, cu 9-8 partida cu Triumf Bucureşti, cu 8-4 în confruntarea cu CSŞ nr. 1 Bucureşti, cu 19-5 în jocul cu Viitorul Cluj-Napoca, cu 15-8 în meciul cu CSŞ nr. 3 Bucureşti şi cu scorul de 9-3 în disputa cu Dinamo.

În clasament, CS Crişul s-a află, astfel, pe primul loc, după primul turneu final, cu 21 puncte, maximum posibile, urmată fiind de Dinamo, cu 18 puncte, şi de CSŞ nr. 1 Bucureşti, cu 15 puncte. Pe locul 4 se află Triumf Bucureşti, cu 12 puncte, pe poziţia a 5-a, CSŞ nr. 3 Bucureşti, cu 9 puncte, pe locul 6, CSM Oradea, cu 6 puncte, pe poziţia a 7-a, Viitorul Cluj, cu 3 puncte, iar pe locul al 8-lea, Torpi Târgu Mureş, cu 0 puncte.

Cel de-al doilea şi ultimul turneu final AL Campionatului Naţional de polo pe apă juniori III va avea loc la Oradea, în perioada 21-24 august.