Jucătorul clubului FC Bihor George Mada (foto), de la grupa de vârstă cu jucători născuţi în anul 2004, a fost selectat de Cartoon Network pentru întâlnirea cu fotbalistul brazilian Luiz Gustavo, care va avea loc în Germania, în perioada 12-16 august.

În cadrul concursului organizat la emisiunea Academia de Fotbal a postului TV, fiecare participant trebuia să trimită un videoclip personal, prin care să îşi arate talentul în jongleriile cu mingea. Prin videoclipul său, George Mada, jucător antrenat de Marius Suciu, a impresionat juriul şi a fost selectat pentru această întâlnire pe care câştigătorii din mai multe ţări o vor avea cu vedeta braziliană Luiz Gustavo.

Pe de altă parte, jucătorul Darius Haş, legitimat tot la clubul FC Bihor, dar la grupa de vârstă 2000, antrenor acelaşi Marius Suciu, şi-a impresionat colegii şi cunoscuţii nu numai prin talentul fotbalistic pe care-l are, ci şi prin rezultatele foarte bune la învăţătură. Astfel, la Examenul de Evaluare Naţională de la clasa a VIII-a, acesta a obţinut nota maximă, 10, atât la matematică, cât şi la limba română. Astfel, "Darius a demonstrat că se poate face şi şcoală, dar şi sport în acelaşi timp", după cum a declarat antrenorul coordonator al Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor, Călin Cheregi.

În prezent, Darius, împreună cu colegii săi de la grupa de 2000 a clubului orădean se află într-un stagiu de pregătire centralizată la Şuncuiuş.