Luni

Bilanţul la Toamna Orăşeană a fost ca RH-ul. Pozitiv. Cele mai mari încasări le-au avut cei de la Poliţia Comunitară, din amenzile date celor care au călcat pe spaţiul verde. Un poliţai a explicat: "Decât să dea banii pe bilete la fel de fel de spectacole din care nu pricepe nimeni nimic, mai bine să intre banii la noi, să ne luăm pulane ergonomice".

Marţi

La spital se fac nenumărate modificări. Reabilitări peste reabilitări. Un liftier, mândru de el: "La iarnă voi fi dotat cu şubă, că se montează lifturi exterioare". "E mai bine aşa?". "Păi nu aveau unde să le monteze". "Dar chiar sunt necesare?". "Nu-i normal să urce pacienţii fără efort la cer?".

24 tokes_jurnal.jpgMiercuri

O nouă lovitură de imagine pentru popa Loţi. "A apărut o carte în Ungaria care vă face praf". "Eu, ca om al amvonului, nu pot răspunde cu ură şi mânie acelor porci ordinari, fii de târfă şi poponari nenorociţi care mă calomniază". "Deci nu veţi reacţiona...". "Eu îmi iubesc aproapele. De ce mi se bagă atunci de vină că m-a apucat iubirea şi când era câte o puicuţă prin preajmă?".

Joi

Au venit americanii să ne înveţe strategii de campanie electorală. Un june politician s-a interesat: "La voi ce produse trec cel mai bine la alegători: găleţile, pelerinele sau mititeii?". "În primul rând, noi nu prea avem la cine da mită, că negrii nu votează, iar hispanicii nu au acte legale". "Da' pe cei care votează îi anchetează procuratura?". "Numai pe cei care votează negri".

Vineri

Un amic mi-a povestit cum a fost deplasarea la Bucureşti la marele miting politic: "A fost obositor, dar a meritat". "Rezultate?". "Remarcabile. Am câştigat toate partidele de cruce până la Braşov, am mâncat clisă cu ceapă muiată în ciorap, am băut pălincă şi, spre deosebire de colegii săi din Senat, l-am văzut şi pe Crin".

Sâmbătă

Dentiştii din toată ţara s-au reunit la Universitate. Şeful asociaţiei a punctat: "Românul, chiar şi dacă are un singur dinte, sigur va fi îndreptat împotriva cuiva". "Dar chiar e o problemă cu dentiţia la popor?", a fost întrebat din sală. "Câtă vreme avem mai mulţi dinţi decât urechi nu e cazul să intrăm în panică".

Duminică

S-a ţinut Târgul Pălincarilor. Niciun participant nu a fost în stare să spună cum s-a desfăşurat.