Luni

Scandal la Balul Bobocilor sorbonei. Unii mai pudici s-au băşicat că mulţi dintre concurenţi au avut prestaţii sexoase. Un concurent a mărturisit: "E drept că m-am mai frecat de colege, dar trebuia să rămân cu ceva din toată facultatea". "Dar de unde vine pornirea asta a tinerilor spre sex?". "La cum merg lucrurile în ţara asta nu-ţi vine a... face ceva?!".

Marţi

Vio către Ghiusi: "Am găsit soluţia în ce priveşte postul Crăciunului. Trebuie să profităm că sunt vreo 20 de zile de dezlegare la peşte". "N-am înţeles niciodată cine leagă peştii şi de ce trebuie noi să-i dezlegăm". "Habar n-ai de religie. La câţi peşti sunt în pârnaie, nu putem să-i dezlegăm nici până în postul Paştelui".

24 cornel popa_jurnal.jpgMiercuri

Incredibil: s-a asfaltat drumul de Padiş! Şeful de la Judeţ era în al nouălea cer. "Văd că sunteţi tare bucuros. Ştiţi că primul demnitar care a asfaltat drumul a fost un prim-secretar care avea o amantă pe care o ducea la Padiş?". "Eu mă bucur pentru că i-am arătat Fratelui că poate şi Judeţul să mişte ceva. Oricum, cei mai fericiţi vor fi hoţii de lemne, care nu mai trebuie să-şi rupă maşinile prin hârtoape".

Joi

Jidvei a cerut DNA să-i lege pe toţi cei de la CET, doar-doar îşi va vedea cu ochii visul să rămână oraşul îngheţat. "Măi muşiţă, nu ţi-e teamă că o să rămână oamenii fără căldură în prag de iarnă?". "Şi eu risc acelaşi lucru, dar nu mă tem. Că la cât sunt eu de îmbălsămat, în apartamentul meu nu există pericol de îngheţ, ci de explozie!".

Vineri

Un musculos de 150 de kile, din care jumate steroizi, m-a întrebat când are loc gala brandurilor bihorene. "La cât eşti de gelat, n-aş fi spus niciodată că ai o firmă aşa de tare încât să vii la gala brandurilor". M-a privit cu ochi umezi, după care şi-a încordat bicepşii: "Crezi că mai e unul cu aşa brand ca mine?".

Sâmbătă

În lupta cu turcii, poloiştii l-au răzbunat pe Ştefan cel Mare cu câteva sute de ani întârziere. Căpitanul echipei a remarcat: "Ştiam că tactica cea mai potrivită e să-i atragem pe un teren mocirlos. Dar cum ăştia de la Bazin au pornit instalaţia de recirculare, a trebuit să-i înecăm în apă curată".

Duminică

Au fost caftiţi trei arbitri de fotbal din liga a IV-a. Urmează, evident, patru din liga a V-a.