Luni

Un hăitaş de la Balc: "Cel mai frumos exemplar, pe care toţi au vrut să-l vâneze, a fost cântăreaţa aia rusoaică din Moldova". "Au luat-o milionarii în cătare?". "Ar fi luat-o ei oricum. Dar s-au speriat, că au auzit că e suspectă de trichineloză". "Fraierii! Păi ce, ei o voiau ca s-o mănânce?".

Marţi

Vio revoltat pe presă. "Măi, Ghiusi, ai văzut ce înscenare i-au făcut lui Jidvei, colegul nostru de halbă?". "Nu, mă. Despre ce-i vorba?". "Cică ar fi fost beat la volan, ar fi buşit maşina instituţiei şi ar fi reparat-o pe neve". "Chiar că-i trombon. Că el nu bea niciodată, n-are maşină de serviciu, nu conduce niciodată nimic şi, chiar dacă ar fi aşa, i-ar fi prea lene să repare maşina".

Miercuri

Consiliul Suprem al Magistraturii şi-a ales şefa. De data asta aleasa şi-a folosit numele real, nu pe cel conspirativ, ca în notele date pe vremuri către Securitate. Securistul de la Tribunalul local jubila: "Să se mai lege cineva de mine că-i eliberez pe criminali pe motiv că nu-s pericol social. În doi-trei ani, cine n-a fost turnător iese din Justiţie!".

Joi

16 jurnal_Bodog.jpgFostul brancadier al Unchiului, ajuns director la Spitalul Judeţean, a comis un gest de mare caracter. "Decât să mă bage afară din servici, mai bine intru în PDL. Numai aşa pot compromite partidu' Marinarului". De aia n-ai vrut să spui nimic despre incendiul de la spital?". "Ce era să zic? Că s-a încins un medic lângă o rezidentă şi s-a lăsat cu scântei când i-a venit nevasta?".

Vineri

Jumătate din amenzile rutiere au fost contestate în justiţie. Un ofiţer mi-a explicat: "E prea complicat formularul, n-ai cum să-l nimereşti din prima". "Păi, nu se poate corecta?". "Nu, că ai noştri sunt învăţaţi să scrie cu creion chimic". "De ce nu folosesc un pix normal?". "Pentru că la trei cuvinte, flăcăii rup patru pixuri".

Sâmbătă

În cadrul luptei pentru pace am asistat la dezarmarea cetăţenilor. Primul lăsat fără puşcă a fost un notar neglijent. "Aveam arma închisă regulamentar în fişetul metalic". "Şi cheia unde era?". "Normal, în uşă". "Şi n-ai niciun regret?". "Nu, că de-acum merg la vânătoare cu lasoul".

Duminică

13 lei au părăsit ţara cu destinaţia Anglia. Să fie vorba de spălare de bani?