Luni

De Ziua Femeii, mai exact a femeii de serviciu de la bloc, Vio şi Ghiusi făceau politică de mare nivel. "Ai auzit că pe Marinar vor să-l facă Academician?". "PăI, dacă Cizmarul a fost, el de ce să nu fie?". "Nici pe mine nu mă deranjează. Frică o să-mi fie doar când o să aud că Nuţi de la Turism se apucă de chimie".

Marţi

În sfârşit şi-a pus şi Consiliul Judeţean tichie de mărgăritar. Odeon era mândru: "O să facem o statuie activă. Cine vrea se va putea fotografia cu Ady, la masă, cu berea-n faţă". "Pe praful ăsta e oportună afacerea?". "E numai începutul. Să vezi ce succes va avea statuia activă cu Cicciolina!".

Miercuri

16 jurnal_Bar.jpgMişu, nervos că din bugetul judeţului cei mai mulţi bani merg pe biserici. "Nu mă mir. La cât sunteţi de păcătoşi, numai Dumnezeu vă mai poate scăpa de pedeapsă!". PDL-istul Covrigeanu l-a contrat: "Nu-ţi convine? Dă-ţi demisia!". "Poţi şti că orice om cu coloană şi-ar da demisia. Te asigur însă că eu n-am să o fac".

Joi

Şucăr mare la PDL! Prefigurând parcă Ziua Nasului Roşu, care urma să aibă loc a doua zi, Jidvei s-a scandalizat: "L-am prins pe Bolovan cu furtişagul. Cumpără copaci cu un milion bucata, adică de 10 ori peste preţul real". "De unde ai tu preţurile?". "Păi şi eu am vrut să fac la fel, dar n-am avut tupeul să umflu preţul decât de 5 ori".

Vineri

Şeful paşapoartelor e mulţumit. "La noi lumea nu se teme de paşapoartele biometrice". "Cum îţi explici? Suntem mai destupaţi la minte?". "Fără discuţie că da! Altfel nu se explică de ce, când iau paşaportul, oamenii freacă coperţile cu usturoi şi le afumă cu tămâie".

Sâmbătă

Baschetbaliştii sunt pe val, ce zic pe val, pe tsunami. Peste 2.000 de oameni vin la fiecare meci. Şeful de la echipa de fotbal era nervos. "Dacă mai câştigă câteva meciuri, pe noi ne desfiinţează. Că ei cheltuie 10% faţă de noi şi au spectatori de 10 ori mai mulţi".

Duminică

A venit primăvara. Echipele specializate caută sub zăpadă utilajele de deszăpezire.