Luni

Deputaţii trădători au venit la noi în vizită. Generalul Izmană a explicat politica partidului său: "Vedeţi că majoritatea suntem generali". "Şi ce-i cu asta?". "Păi, armata noastră e renumită pentru trădările ei. Putem face noi, care ţinem la tradiţie, excepţie?".

Marţi

"Tanti Zoe, ce vă faceţi dacă nu se mai dă subveţia de căldură la iarnă?". "Ce vă faceţi voi? Că eu nu mai am mult de trăit. Şi apoi ce te face să crezi că românii or să mai prindă iarna cu asemenea Guvern?". "Şi dacă prin absurd supravieţuim?". "Stau în frig. Numa' bine mă obişnuiesc cu temperatura din copârşeu".

16 Gavril Grebenisan_jurnal.jpgMiercuri

Noi manageri de spitale. Şeful de la RAR va deveni manager mamoş al oraşului. "Nu ştiam că te pricepi şi la medicină". "Cum dracu' nu, că doar îs doctor. În mecanică. Am şi proiectat un forceps din materiale refolosibile". "Şi ce a fost în mintea primarului, de te-a numit?". "Păi, el nu riscă nimic. La câţi papagali a numit, unul în plus nici nu se mai vede".

Joi

Vio către Ghiusi: "Ai auzit că la noi în oraş se vor putea face operaţii pe cord?". "Şi asta e noutate?". "Nu e?". "Eu ştiu că astfel de intervenţii se făceau de când e lumea. Numai că la noi se numeau autopsii".

Vineri

Am crezut că Fratele s-a îmbolnăvit de Parkinson. "Stai liniştit", m-a calmat el. "Îmi tremură mâna că trebuie să semnez un act prin care-i dau bani în prostie lui Beni Hill asfaltatorul". "Şi n-ai găsit o metodă să-l faultezi?". "Vine el la pixul meu, că vrea să-i decontez deszăpezirile din mai şi iunie".

Sâmbătă

Luzărul parcă nu şi-ar mai da demisia din partid. "Nu-ţi dai seama că te cam faci de rahat?". "Ştii ceva, prietene? Toată ţara asta e într-un mare rahat. Aşa că nici nu se mai vede dacă eu mă murdăresc pe rever".

Duminică

La serbările Cetăţii a venit şi unul Marcu. E clar că va fi şi un concurs de tras cu arcul.