Luni

Vio şi Ghiusi au fost la festivalul berii. "Mă Ghiusi, ai văzut că n-a trebuit să plătim muzica?". "Păi la câte fraiere cu silicon am ascultat, cred că ele ar trebui să vină cu banii". "Nu eşti tu prost. Ce bine mi-ar sta să-mi bage banii la budigăi câte-o mândră care face playback". "Io m-aş mulţumi şi dacă n-ar avea bani".

16 Bumbu.jpgMarţi

A început admiterea la Medicină. Decanul a bruiat telefoanele să nu se poată copia. "Păi, nu riscaţi să rămâneţi fără studenţi?". "Am ajuns şi noi la deviza că, decât mult şi prost, mai bine nimic şi bun". "Dar văd că unii au reuşit să ţintească grilele". "Da, în viaţă mai trebuie să ai şi noroc".

Miercuri

Stilul arhitectonic "Seccesion luncanian" a primit o grea lovitură: hârdaiele hâde riscă să fie înlocuite cu mobilier elegant. Un slujbaş de la Primărie s-a plâns: "Nu-i o idee prea bună. O să iasă în evidenţă tunul de acum patru ani". "Am auzit că au fosta aşa scumpe de parcă ar fi fost din abanos". "Nu-i adevărat: de parcă erau din platină placată cu abanos!".

Joi

Juji, supărată. "Am fost la farmacie să cumpăr nişte cocaină. Dar n-au decât la pungă de un kil". "La ce-ţi trebuie ţie cocaină?". "Îmi trebuie, că am nişte dureri de cap îngrozitoare". "Ia un algocalmin!". "Aş vrea eu, dar nu se poate, că se dă doar pe reţetă".

Vineri

Pedelistul Porcheş, la conferinţa de presă: "Udemeriştii ne-au făcut porci împuţiţi, noi le-am zis că-s bozgori fără obraz, ei au revenit şi ne-au făcut tâlhari borâţi, iar noi, prin mine, am dat replica că-s nişte jeguri umane. Dar ce pot să vă asigur e că negocierile cu ei pentru postul de viceprimar continuă".

Sâmbătă

La Primărie a fost adus un aparat de măsurat zgomotul. Faraonul era mulţumit: "În sfârşit pot măsura nivelul de gălăgie din restaurante şi baruri". "Cât poate fi zgomotul într-un bar?". "Nu mai mare decât cel pe care-l fac consilierii locali în şedinţă".

Duminică

Din 2011 ouăle nu vor mai fi vândute la bucată, ci cântărite. E clar, nu mai numărăm ouăle nimănui.