Luni

Locuitorii de pe lângă Tribunal nu vor parcare. "Eventual să se mai dărâme din clădiri şi să se planteze copaci, să avem pădure!". "Adică să demolăm clădirea Tribunalului?", m-am minunat. "Exact. Destinaţia locului oricum nu se schimbă, că şi înainte şi după se poate fura ca-n codru".

Marţi

Fratele a adus ajutoare de la americani. "Am primit medicamente, gumă de mestecat, bigudiuri". "Dar e adevărat că pe cel cu ajutoarele l-aţi sprijinit să înfieze un copil?". "Nu l-am putut ajuta prea mult. El a vrut un copil negru, dar a trebuit să se mulţumească cu un ţigănuş".

Miercuri

De ziua ungurilor, Juji şi-a pus o cocardă în piept, spre nemulţumirea lui Odeon. "De ce-ţi baţi joc de însemnele naţionale? De ce ai pus cocarda la genunchi?". Juji i-a dat un răspuns dur: "La vârsta ta, soţul meu nu avea nevoie de suliţă la steag".

16-Doru-Craiut_jurnal.jpgJoi

Doctorul mamoş a ieşit în public să-şi spele budigăii. "Managerul de la Maternitate, criminalul, e de vină că ne mor bebeluşii". "Dar şi ţie ţi-a convenit când o aveai pe fosta directoare şefă. Sugeai de la două ţâţe: de la maternitate şi de la cabinetul privat", l-am atacat. "Asta mă enervează, că acum sug de la una singură".

Vineri

Şeful de la Pedele: "Noi n-am fost pentru segregarea teatrului, oricum e o miză mică". "Dar de segregarea şcolilor de ce nu ziceţi nimic?". "Tu ştii că la oameni mici, mize mici. Asta cu şcolile să o rezolve Bucureştiul".

Sâmbătă

S-a lansat o carte despre fenomenul Piteşti. Un şef de la circulaţie s-a dat în stambă: "Am citit cartea. E vorba despre examenele de la şcoala de şoferi din Piteşti. Un adevărat fenomen".

Duminică

Greva de avertisment de la CFR a durat două ore. La cât întârzie trenurile la noi, călătorii nici n-au băgat de seamă.