Luni

Vio către Ghiusi. "Ai auzit că l-au împuşcat pe Ben Laden? Ce noroc au americanii faţă de noi". "Minciuni tipce pentru gazetele americane! Teroristul a murit ca Lenin, de moarte bună". "Dar Lenin cum a murit?". "Liniştit, în somn. Ultimele lui cuvinte au fost: Nu trageţi, fraţilor!"...

Marţi

Şeful de la Zgarda de Mediu mi-a explicat: "Nu ştiu ce se tot agită oamenii împotriva marilor poluatori din oraş". "Dar tu nu simţi că miroase urât?". "N-am cum, nasul meu e la jumate de metru de mine. Că pute în oraşul ăsta de-ţi mută nasul". "Păi nu firmele-s vinovate de miros?". "Ba da. Dar trebuie să vedem partea bună: am auzit cetăţeni care în sfârşit se declară sătui. Sătui de putoare".

Miercuri

Juji, total nedumerită. "Parcă m-a prostit Dumnezeu. Nu ştiu ce a fost cu mine, da' ieri m-am simţit ca o proastă". "Nu eşti singura. A venit şefa de la Camera Rebutaţilor şi din cauza ei a scăzut coeficientul global de inteligenţă pe municipiu cu patru puncte".

16-Boc_jurnal.jpgJoi

Vizita electorală a şefului PDL se poate rezuma în două cuvinte: pigmeul şi decolteul. "Măi frate Poloboc, mi-a îngheţat mercuru-n termometre când te-am auzit cu minciuna aia. Când aţi băgat voi 550 de milioane de euro în acest judeţ al sărmanilor?". "Tu nu mai ştii de glumă? Ce dracu', parcă ai fi la prima campanie electorală!".

Vineri

Se mai întâmplă şi minuni. La licitaţia pentru ouăle gigant s-au strâns bani frumoşi pentru Spitalul de copii. Organizatorul mi-a spus: "Eu judec oamenii după ouă. Adică după cele pe care le-au licitat. Cine-i bărbat acum are ouă destule". "Şi ce le recomandaţi celor fără ouă? Să participe la o licitaţie de femei gonflabile?". "Ar vrea ei! Eventual pentru nişte mâini gonflabile".

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara, despre noul Cod al Muncii: "Bine le face, maică, celor care lucrează, să-i bage pe toţi la puşcărie. Că şi eu am muncit ca proasta şi am un rahat de pensie". "Păi numai cei care lucrează la negru riscă pârnaie", am corectat-o. "Să o văd eu pe vecina de la patru cum face puşcărie, că tipa e combinată cu un negru şi am auzit că-i face o lucrare...".

Duminică

Ştire în exclusivitate! Rochia de mireasă a prinţesei Catherine a fost cumpărată de la London Shop.