Luni

Întâlnirea Prefecţilor în Băi. Şeful Guvernului a povestit mai mult despre ştranduri. "Pe vremuri era mai frumos. Puteam face poză cu ursul împăiat". "Dar ai făcut baie în apa termală?". "N-am intrat în bazinul copiilor, că nu aveam aripioarele la mine, şi oricum am observat că toboganul nu era pus în funcţiune".

Marţi

Prietenul Nae poliţistul era foc şi pară pe ministrul de Interne. "Auzi neruşinare! Nu ni se mai dau bani de hrană. DJ-ul ăsta din Pecica habar n-are pe ce lume trăieşte". "De ce?". "Păi, şi când luam bani de hrană ne mâncam între noi. Să vezi de-acum, pe foamea asta!".

16 Tirle.jpgMiercuri

Fratele, despre noile proiecte ale Consiliului Judeţean. "Multă neruşinare la petroliştii ăştia! După ce au luat gratis castelul de la Balc, deşi nu era al lor, mai vor să-l şi vândă cu un milion de euro". "Şi Consiliul cât e dispus să dea?". "Am decis să nu le dăm nici un leu. Dacă vor pe gratis bine, dacă nu, nu". "Oare vor accepta oferta?". "Dacă mă enervez, nici dacă-mi dau bani nu-l mai preiau".

Joi

Junele Deputat, luat în colimator de Agenţia Naţională de Integritate. "Sunt singurul politician trimis de putere la Canal, mai exact la Apă-Canal, şi tot eu sunt vinovat?". "Dar ce s-a întâmplat?". "Un ziar local a trimis date cum că am făcut avere şi n-o pot justifica". "Şi e adevărat?". "E ca în bancul cu bicicleta lui Ivan. Nu e vorba de un ziar, ci de o gazetă de perete, nu scrie de mine, ci de altul, şi nu-l acuză pe respectivul, ci-l laudă".

Vineri

Juji, venind din piaţă cu un coş cu castraveţi. "Eşti nebună? Acum te-a apucat mâncarea bio, când toată Europa e în panică din cauza bacilului E-Coli?". "Eu i-am luat că-s aproape gratis". "În Germania au murit deja 20 de oameni care au mâncat castraveţi". "Nu mi-e frică. Nici prin cap nu-mi trecea să-i mănânc, că am probleme cu fierea".

Sâmbătă

Junii pesedişti au organizat un protest împotriva fostului primar. La locul de întâlnire au fost doar jandarmi şi ziarişti. L-am întrebat pe şeful tineretului socialist: "De ce n-aţi mai mers la miting?". "N-am crezut că lumea o să ne ia în serios. Plus că n-am rezistat tentaţiei. Până la locul de protest ne-au ieşit în cale trei terase şi-un bufet".

Duminică

Doctorii de familie au intrat în grevă. Amin!