Luni

Juji ruptă de oboseală după ce a participat la Triatlon, 4 kilometri înot, 180 km pe bicicletă şi un maraton la felul trei. "Ce-o fi fost în capul tău de te-ai chinuit atâta?", am întrebat-o. "Am făcut-o din patriotism". "Din patriotism local?". "Pe dracu'. N-ai văzut că 80% din concurenţi erau unguri? Săracii, au făcut confuzia între Triatlon şi Trianon".

03 cornel gordan.jpgMarţi

Pentru că la polo treaba mergea ca pe apă, a fost nevoie să destituim antrenorul. Acesta mi-a explicat: "Băieţii doreau să facă pluta pe spate, iar eu de pe mal, cu un furtun, să le injectez cocktailuri la venă". "Şi ce se va alege de echipă?". "Aş zice că se alege praful, dar cum ei stau mai mult în apă, va rezulta cu siguranţă doar mocirlă".

Miercuri

La o conferinţă de presă, Horia cel Verde a venit cu zahăr, ulei şi un aspirator. "Toate au o semnificaţie. Lumea crede că vreau să fac parastasul celor trei unguri pe care i-am trimis în Ungaria prin Ceruri". "Şi nu-i aşa?" "Nu. Zahărul arată că sunt un dulce. Fraierii îşi cumpără maşini scumpe, eu am luat direct un aspirator de femei". "Şi uleiul?". "E ulei rămas de la bunica. E semn că am luat-o pe ulei".

Joi

Vio către Ghiusi: "Degeaba vă agitaţi voi că se schimbă harta, că vrem să vă deznaţionalizăm. După ultimul discurs al preşedintelui, e clar că nu-i vorba de nicio regionalizare". "Adică eu sunt prost şi nu văd cum dispare Har-Cov?". "După ce l-a făcut praf pe Regele Mihai şi l-a lăudat pe Mareşalul Antonescu, e clar că nu-i vorba de regionalizare, ci  de legionarizare".

Vineri

La Consiliul Judeţean lucrurile decurg normal. Poate singura lor realizare după patru ani de somnolenţă s-a dus dracului. Un vice mi-a explicat: "Am găsit aşa buni constructori că drumul va fi gata numai după ce ni se termină mandatul". "Dar văd că nu sunteţi stresaţi". "Măcar nu mai trebuie să dăm bani la şantierişti. Oricum mandatul nostru e fără greşeală, că numai cine nu munceşte nu greşeşte".

Sâmbătă

Rectorul a fost lovit de un angajament către Mănăstirea Secu. "Chiar ai dat cu subsemnatul?". "Io nu mai ţin minte, dar cum sunt cam aerian, că nu degeaba am absolvit Aeronavele, se poate să fi semnat ceva fără să ştiu". "Dar văd că poliţie politică nu ai făcut". "Cum să fac? Păi, la ce slab turnător am fost, şi de acolo m-au dat afară".

Duminică

Vom avea un CET pe gaze. Se împute treaba?