Luni

Trebuie să fii prost ca noaptea să mergi la Zilele Cetăţii. Monumentul e în renovare, iar Dumnezeu a ordonat o vreme la fel de proastă ca organizarea. Un mâncător de mititei, înghesuit sub copertină, s-a plâns: "Organizatorii s-or fi gândit că doar proştii vin aici, aşa că dacă suntem îngrămădiţi la figurat, să fim şi la propriu".

Marţi

Vio către Ghiusi. "Mă, tu ai văzut că ITM-ul te amendează pentru munca la negru şi dacă vine frate-tău să-ţi sape grădina?". "Mie mi se pare o idee bună. Cum nevastă-mea e cam curvuliţă, abia aştept să-l amendeze pe şogorul meu, că cam munceşte la ea...".

Miercuri

O veste bună pentru duşmanii lui Cozmin Guşă: politicianul a ajuns la puşcărie. Vestea proastă: doar în vizită la un prieten. "Ţară de toată jena! Pentru o mită de 150.000 de euro să ţii oamenii la pârnaie?!", s-a lamentat el. Eu i-am dat un exemplu şi mai flagrant. "Noi avem un afacerist care pentru o evaziune de numai 15 milioane de euro înfundă puşcăria, în vreme ce hoţii de buzunare zburdă în voie pe tramvaie".

Joi

Cinstita faţă bisericească Izvestie mi-a explicat cum vine cu bisericile evazioniste. "Primăria ne acuză degeaba că nu ne plătim impozitele. Noi am vrea, dar ne interzice religia". "Hai, mă!...". "Serios. Banul e ochiul dracului şi noi nu vrem să avem de-a face sub nicio formă cu Michiduţă. Iar şefii de la Primărie să nu uite că în Rai nu vor merge cu încasările de la noi".

12 Antal_jurnal_1.jpgVineri

Rectorul, nervos pe fostul primar. "După ce că a venit desculţ la noi şi apoi s-a încălţat cu jumătate din clădirile din Centru, acuma vrea să distrugă Sorbonica. Vrea o lege prin care universităţile de stat să nu poată avea locuri cu taxe". "Asta înseamnă că vă închide. Şi ce se va alege de sorbonei?". "Asta-i problema, că şcolile profesionale s-au desfiinţat şi doctorii noştri docenţi nu vor mai avea unde lucra".

Sâmbătă

S-a aprobat legea de refacere a faţadelor. Bolovan îşi freacă palmele de bucurie. "Să vezi ce surprize vor avea locatarii care nu-şi refac faţadele!". "Îi amendaţi?". "Ar scăpa prea simplu. Le refacem noi la nişte preţuri aşa de mari că or să se roage să-i lăsăm să doneze locuinţele".

Duminică

Am cumulat sondajele partidelor cu privire la intenţia de vot. PNL 45%, PSD 42%, PD-L 40%, PC 32%, UDMR 66%, UNPR 33%, PRM 67%. Total: 100%.