Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a anunţat la Congresul social-democraţilor înscrierea în partid a jurnalistei Cristina Ţopescu.

"Am bucuria şi onoarea de a veni în faţa dvs. şi a vă spune că de astăzi împreună cu noi va fi încă o femeie puternică, o femeie de succes în mediul în care a profesat, o femeie de care avem nevoie care va întâri echipa Organizaţiei de Femei a PSD şi va întări unitatea PSD: Cristina Ţopescu", a anunţat Rovana Plumb.

Cristina Ţopescu a mărturisit că are emoţii, ca la prima transmisie live. "Vreau să trec la treabă. Nu ştiu dacă mi-am atins limitele în meseria mea, dar am avut efectiv senzaţia că nu mai pot să stau pe margine şi că vreau să intru în arenă. Sunt un om de stânga, aşa i-am spus şi lui Victor Ponta când m-am gândit la asta. Simt de stânga, gândesc de stânga, locul meu este în PSD', a afirmat Cristina Ţopescu, de la tribuna Congresului PSD.

Ţopescu s-a declarat bucuroasă să devină membru PSD, subliniind că este nevoie de foşti jurnalişti în cadrul partidului. Totodată, a mărturisit că prima persoană cu care s-a sfătuit când a luat decizia de a se înscrie în PSD a fost Ion Iliescu.