Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor i-au invitat pe jurnaliştii orădeni care au dorit să încerce plăcerea trasului la ţintă cu o armă adevărată, să se întreacă timp de o oră într-un concurs de tir. Evenimentul a avut loc marţi la Poligonul de trageri Dinamo, al Ministerului de Interne, sub atenta îndrumare şi supraveghere a jandarmilor orădeni.

După instructajul oferit de căpitanul Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al IJJ, înarmaţi cu un Macarov de 9 mm, ţintaşii din presă au fost împărţiţi în două categorii: băieţi şi fete. La categoria băieţi pe podium s-au situat Mihai Mateaş de la JDD - locul I, locul doi a fost ocupat de Stelian Radu Cacuci de la Radio Romania, iar a treia poziţie a fost ocupată de reporterul BIHOREANULUI, Laviniu Kovacs.

Între fete cea mai bună trăgătoare s-a dovedit a fi Georgiana Anghel de la Adevărul de Seară, pe locul doi s-a clasat Claudia Vidican, tot de la Adevărul, iar ultima poziţie a podiumului a fost ocupată de Geta Bocşe de la Radio Transilvania.