Scriitorul şi jurnalistul Florin Ardelean, care ocupă în prezent funcţia de purtător de cuvânt al Prefecturii Bihor, îşi invită cititorii la o nouă lansare de carte.

"De data aceasta este vorba de un volum de proză scurtă, având titlul Povestiri de duminica, apărut la Editura Arca, din Oradea. Cele 15 povestiri cuprinse în carte sunt o palpitantă călătorie într-un trecut al copilăriei, în care amintirea şi ficţiunea construiesc un univers paralel, plin de o inocenţă ultragiată de violenţă şi cruzime", arată într-un comunicat autorul.

Evenimentul se va desfăşura joi după amiază, de la ora 16, în Salonul Albastru al Hotelului Continental. Amfitrionul manifestării va fi Mircea Bradu, directorul Editurii Arca.

Remarcat în presă ca editorialist şi şef al unor redacţii, Florin Ardelean a mai publicat, tot la Editura Arca, anul trecut, volumul "Insectar", care conţine, în două volume comentarii publicate între 2003-2008 în Jurnal bihorean. Lector la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, el este totodată autor al unor cărţi sau cursuri axate pe jurnalism, printre care Istoria Presei Orădene şi Teoria Mass-Media.