Justin Bieber şi soția sa, Hailey, au devenit pentru prima oară părinţi, aducând pe lume un băieţel. Artistul canadian a făcut anunţul pe Instagram, dezvăluind şi cum se numeşte noul membru al familiei.

Postarea de pe Instagram, care include şi o imagine cu piciorul micuţului învelit într-o pătură, a strâns rapid milioane de aprecieri.

Justin a dezvăluit că noul membru al familiei se numeşte Jack Blues Bieber.

Cuplul a anunţat că aşteaptă un copil încă din luna mai, când Hailey a publicat fotografii în care îşi arăta burtica.

Justin Bieber, care a devenit faimos în 2009 cu hituri precum "Baby", este unul dintre cei mai ascultaţi artişti din lume, în timp ce Hailey Bieber este un model de succes şi fondatoarea unei mărci de produse de înfrumuseţare, Rhode.

Cei doi s-au logodit în anul 2018.

"Hailey, sunt atât de mult îndrăgostit de tot ce este legat de tine! Atât de hotărât să îmi petrec viaţa cunoscând fiecare parte din tine, iubindu-te cu răbdare şi bunătate", a scris, pe reţelele de socializare, la acea vreme, faimosul cântăreţ, potrivit Libertatea.ro

La doar câteva luni după ce şi-au anunţat logodna, cuplul s-a căsătorit în secret în New York. În 2019, s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase, având alături familia şi prietenii, la o staţiune de lux din Bluffton, Carolina de Sud.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!