Justin Timberlake va concerta pentru prima dată în România, în cadrul festivalului Electric Castle 2025, care va avea loc între 16 şi 20 iulie, la Castelul Banffy din Bonţida, judeţul Cluj, conform Libertatea.

 Artistul american, în vârstă de 43 de ani, cunoscut pentru hituri precum "Cry Me a River" şi "Can’t Stop the Feeling!", va fi cap de afiş al celei de-a XI-a ediţii a festivalului.

Anunţul a fost făcut marţi, pe reţelele de socializare ale festivalului. 

"Justin Timberlake va fi cap de afiş la Electric Castle în 2025. Spune-le tuturor. Prietenilor tăi, mamei şi tatălui tău, şefului tău. Da, şi fostului/fostei tale. Şi pregăteşte-te să ţipi isteric, să te distrezi la fiecare pas de dans şi să cânţi unele dintre cele mai mari hituri ale sale", au transmis organizatorii.

Timberlake va interpreta atât hiturile sale consacrate, cât şi piese de pe albumul său cel mai recent, "Everything I Thought It Was", lansat în martie 2024.

Festivalul Electric Castle s-a impus în ultimii ani ca unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din România, atrăgând anual zeci de mii de participanţi din întreaga lume.

Artistul american, care are în palmares 10 premii Grammy şi 4 premii Emmy, este cunoscut la nivel internaţional pentru cariera sa muzicală şi cinematografică. În trecut, piesa sa "Can’t Stop the Feeling!", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Trolls", a fost nominalizată la premiile Oscar la categoria Cea Mai Bună Piesă Originală.

Concert anulat

Fostul membru al celebrei trupe din anii `90 SYNC se află acum într-un turneu în America de Nord, cu "Forget Tomorrow World Tour", iar în 2025 va concerta în Europa, în ţări precum Franţa, Italia, Spania, Polonia sau Marea Britanie.

Într-o postare făcută marţi, Justin Timberlake a anunţat că a fost nevoit să amâne din cauza unei accidentări concertul din 8 octombrie din Prudential Center din Newark, statul New Jersey.

"Îmi pare foarte rău că am amânat spectacolul din seara asta. Am o accidentare care mă împiedică să urc pe scenă. Sunt atât de dezamăgit să nu vă văd pe toţi – dar lucrez să reprogramez cât mai curând posibil. Promit să mă revanşez şi să-ţi ofer spectacolul pe care îl vei merita", a spus Timberlake cu un emoji cu inima rănită. 

Nu au fost făcute publice detalii despre gravitatea accidentării.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!