JYSK continuă în 2024 procesul de modernizare a tuturor magazinelor, cu obiectivul de a avea toate unitățile amenajate conform celui mai nou concept, Store 3.0. Astfel, încă din primele zile ale anului, retailerul scandinav de mobilier și accesorii pentru casă și grădină anunță mutarea într-un spațiu mai mare și mai modern a primului magazin deschis în România, la Oradea. Magazinul JYSK din Oradea care funcționa în incinta Auchan s-a mutat în ERA Park Oradea, începând cu 4 ianuarie 2024, într-un spațiu mai mare și mai modern.

Magazinul JYSK Oradea din ERA Park și-a deschis porțile joi, 4 ianuarie 2024, printr-un eveniment special cu oferte atractive, în noua locație aflată în ERA Park Oradea din Calea Aradului nr. 62.

Noul magazin are o suprafață totală de 1330 mp și este deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 21:00. Vechiul magazin aflat din incinta Auchan s-a închis permanent.

„După mai bine de 15 ani în care a funcționat în acest spațiu, a venit momentul să mutăm magazinul într-un spațiu mai mare, care ne-a dat posibilitatea să îl amenajăm modern, conform celui mai nou concept, Store 3.0. Noua locație se află în aceeași zonă a orașului și nu este departe de fostul magazin. Spațiul este mai mare, putem expune mai multe produse într-un mod mai atractiv, care să îi inspire pe clienți, lucru care credem că va face experiența de cumpărături mai plăcută”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Acesta este primul magazin deschis de JYSK în România, în anul 2007. Opt ani mai târziu, în 2015, a trecut printr-un prim proces de reamenajare, atunci când zona dedicată produselor pentru dormit a fost mai bine scoasă în evidență în magazin.

Odată cu mutarea în ERA Park Oradea, magazinul este amenajat cu noul concept, Store 3.0, care este inspirat de designul interior scandinav, cu podele de lemn, iluminare LED, culori specifice, precum albastru, gri, verde închis și crem.

„Întreaga echipă este încântată de mutare, pentru că acum magazinul arată mult mai frumos, este mai spațios, mai primitor, clienții găsesc mult mai ușor produsele care îi interesează și se pot inspira din felul în care sunt decorate camerele sau insulele cu decorațiuni tematice”, spune Cecilia Gal, director de magazin la JYSK Oradea din ERA Park. Cecilia Gal adaugă și că este la a doua redeschidere, pentru că în anul 2015 ocupa aceeași funcție în magazinul din Oradea.

20% extra-reducere în prima săptămână de la redeschidere

Cu ocazia mutării magazinului, JYSK a pregătit o săptămână de extra-reducere, valabilă în perioada 4-10 ianuarie 2024 doar în magazinul JYSK din ERA Park Oradea.

Toți clienții care vor face cumpărături în primele șapte zile de la deschiderea magazinului vor beneficia de 20% extra-reducere la toate articolele, inclusiv la cele care sunt deja la promoție.

Pentru a beneficia de extra-reducere, un client trebuie să achiziționeze minimum 2 produse pe bon, indiferent care sunt acelea.

Oferta de redeschidere poate fi văzută pe https://jysk.ro/oradea, iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!