Vi-l mai amintiţi pe musculosul Bogdan Măgurean, alias Kamaz (foto stânga), ajuns de toată pomina acum doi ani fiindcă l-a provocat la bătaie pe luptătorul K1 Alexandru Lungu pentru ca apoi să "uite" să se şi prezinte la meci?

Ei bine, zilele trecute, vrând să-şi impresioneze finul, pe Romi Neguş, juniorul clanului de ţigani din Velenţa, aflat mai nou în război cu nu mai puţin faimosul interlop Alex Stoica, zis Bombardierul, Kamaz s-a făcut din nou de mirul lumii.

De data asta la mare. Flancat de vreo 12 gealaţi, bătăuşul l-a reperat pe Bombardier într-un club de fiţe din Mamaia, dar din bătaia care a urmat a ieşit atât de şifonat încât finul Romi i-a şi arătat lui Stoica obrazul, plângându-se că aşa ceva nu se face, adică să-i bage cea mai solidă gorilă în spital.

Ca urmare, Bihorel îl sfătuieşte pe Bombardier şi pe amicii săi ca de acum încolo ori să se poarte mai cu mănuşi, ori înainte de meci să-şi trimită adversarii în sala de antrenamente, ca să nu-i bată măr fără niciun efort. Că nu-i fair play!