Bătaia pe viaţă şi pe moarte dintre luptătorul K1 Alexandru Lungu şi sălăjanul Bogdan Măgurean, zis Kamaz, anunţată pentru joia trecută, nu a mai avut loc.

Provocarea fusese lansată de Sandu lui Kamaz, ajuns mare vedetă şi prin părţile noastre, unde e prezentat ca viitor năşuţ la viitorul prunc al lui Romi Neguş, şef peste clanul ţiganilor.

Individul cu nume de camion sovietic a acceptat invitaţia şi a şi postat secvenţe dintr-un antrenament pe youtube, pe care un apropiat al lui Kamaz îl încheie plin de infatuare: „No Lungule, în comă-i mere acasă!".

Meciul trebuia să aibă loc în discreţie, la Bucureşti, fiind aşteptat cu sufletul la gură de băndaşii din clanul Neguş, care au şi tăbărât, cu mic cu mare, în Capitală. Pe Kamaz, însă, ia-l de unde nu-i!

După ce a venit cu o căruţă de pretenţii de vedetă, ba ca pumnii să le fie protejaţi cu bandaj, ba să-şi pună mănuşi ca să nu se rănească, în final, ditamai zdrahonul s-a răzgândit şi a dispărut în ceaţă, spre ruşinea găştii sale orădene, care-i ridica deja osanale prin oraş. Păi da, din gură oricine dă tare...