Timp de două zile, în week-end, Ștrandul Termal din Marghita a fost gazdă a întrecerilor celei de-a X-a ediţii a Cupei Interjudeţene Good Dragon Marghita la karate shotokan.

Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Good Dragon din localitate şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, iar la start s-au prezentat sportivi de la cluburi și asociații sportive din partea de nord-vest a țării, cele mai reprezentative fiind Condor Baia Mare, Omega Șimleul Silvaniei și CS Good Dragon Marghita.

Clubul marghitean a fost reprezentat la competiție și de sportivii de la secțiile din localitățile Tășnad, Valea lui Mihai, Derna și Curtuișeni. Elevii antrenorului Takacs Mihaly - 4 Dan s-au comportat remarcabil și au reușit să cucerească 7 locuri I, 14 locuri II și 13 locuri III.

Dintre clasările pe podium se remarcă locul II obținut de echipa masculină de kata și locul III obținut de formațiile feminine de kata, dar și prima poziție pe care s-au clasat: Iulia Gavrilaș (8-9 ani, kumite individual), Cristian Aciu (5-6 ani), Valentin Boldean (11 ani, - 34 kg), Radu Ioviță (11 ani, -40 kg și +40 kg) și Alin Silaghi (10 ani, +40 kg).

La sfârșitul întrecerilor, după punctajul cumulat pe cluburi, pe prima poziție s-a situat CS Danisan Zalău.

Întrecerile au constituit ultima competiție din sezonul competițional 2013-2014, dar și „o utilă repetiție înaintea Campionatelor Naționale și Europene, programate la toamnă, în lunile octombrie și noiembrie", după cum a declarat Takacs Mihaly. Până atunci însă, karateka marghiteni se vor afla în cantonament, în Maramureș, Grecia și la Covasna.