Sportivii orădeni component ai cubului Fudoshin au reușit să se remarce la întrecerile celei de-a XXI-a ediții a Campionatului European de Karate Fudokan pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, respectiv Cupa Europei pentru copii, întreceri găzduite de orașul Galați în perioada 30 mai - 1 iunie.

La competiție au fost prezente 24 de țări cu un număr de aproximativ 480 de sportivi. Invitații speciali ai acestui Campionat European au fost soke Ilija Jorga - 10 Dan, fondatorul stilului Fudokan, sensei Vladimir Iorga - 9 Dan, președintele E.T.K.F, sensei Rajeev Sinha - 7 Dan, președintele World Fudokan Federation.

Elevii antrenorilor Mihai și Adriana Turla au reușit să se facă remarcați prin cele șase medalii cucerite, dintre care două au fost de aur, una de argint și trei de bronz.
Încă din prima zi au intrat pe tatami și reprezentații C.S. Fudoshin Oradea, Slăvescu Alexandru și Avram Laurențiu, antrenați de profesorii Adriana Turla și Mihai Turla.

Cei doi sportivii au avut o comportare foarte bună și au obținut următoarele rezultate:
- Slăvescu Alexandru - locul 2 la proba de kata individual
- locul 3 la proba de kihon ippon kumite;
- Avram Laurențiu - locul 1 la proba de jyu ippon kumite individual,
- locul 1 la proba de jyu ippon kumite echipe
- locul 3 la proba de kata individual
- locul 3 la proba de kihon kumite individual .

Pentru sportivii și antrenorii C.S. Fudoshin Oradea aceste rezultate au fost obținute în urma zecilor de ore de pregătire intensa și transpirație la antrenamente și nu în ultimul rând și din mândria de a reprezenta România la un Campionat Internațional.

"Fără ajutorul părinților, care au susținut atât material cât și moral acești minunați copii, fiind întotdeauna alături de ei și încurajându-i să meargă mai departe, nu am fi reușit să obținem aceste rezultate, pot să spun de excepție. În viață dar și în karate încercăm să ne ghidăm după principiul „ai câștigat, continuă, ai pierdut, continua", a declarant, la întoarcerea acasă, antrenorul și președintele clubului Fudoshin Oradea, Mihai Turla.