Demonstraţii de viteză la Karting, spectacol de hip hop şi lecţii de Aikido. În weekend, orădenii sunt chemaţi să se distreze şi să se antreneze, participând la unul dintre cele trei evenimente sportive de la ERA Shopping Park.

Startul la evenimentele sportive se dă vineri după amiază. Începând cu ora 17, pe circuitul special amenajat din parcarea Centrului Comercial se va desfăşura o demonstraţie de viteză la care vor participa 20 dintre cei mai buni conducători de karturi bihoreni. Întrecerea se va desfăşura "sub lupa" arbitrilor de la Clubul Sportiv David din Oradea.

Tot vineri, de la aceeaşi oră, dansatorii de la Boombox for face show. "Peste 80 de tineri talentaţi se vor reuni pentru a le oferi celor prezenţi un show pe care nu-l vor uita prea curând. Printre dansurile abordate vineri se numără hip hop, salsa, gimnastică ritmică şi majorete, iar spectacolul va dura aproape o oră", se arată într-un comunicat.

Duminică, weekend-ul sportiv se încheie în forţă, cu o lecţie de arte maţiale japoneze la care pot participa gratuit toţi vizitatorii, sub cupola ERA Shopping Park. "Cursurile de Aikido vor începe la ora 11, cand 2 instructori experimentaţi îi vor învăţa pe orădeni o serie de tehnici de autoapărare", se mai arată în informare.

Cursul va dura aproximativ o oră, iar la acesta pot participa atât copiii, cât şi adulţi. Reprezentanţii centrului comercial promit că lecţiile vor fi reluate şi în weekend-urile viitoare.