Kate Middleton si Michelle Obama s-au intalnit la Palatul Buckhingham. Intalnirea dintre cele mai importante doamne ale planetei a starnit multe comentarii, in special legate de tinutele lor, care au fost intens comentate in presa internationala.

In timp ce Kate a purtat o rochie simpla, pana la genunchi, realizata de compania Reiss, in valoare de numai 175 de lire, prima doamna a SUA a avut o tinuta creata de designerul Barbara Tfank, care costa aproximativ 1.400 de lire.

Ducesa de Cambridge a starnit isterie cu tinuta purtata. Site-ul companiei care o vindea s-a blocat, iar reprezentanta unui magazin a declarat ca a vandut 20 de rochii in doar doua minute de la aparitia lui Kate.

Un purtător de cuvânt al firmei a descris acest comportament ca "Shola-mania". Rochiile de tip Shola au decolteul pătrat, o bandă în jurul taliei şi linii asimetrice. Catherine Middleton şi-a completat ţinuta elegantă cu o poşetă creată de Anya Hindmarch Bespoke şi a purtat părul desfăcut.

Preşedintele SUA, Barack Obama, a început marţi vizita în Marea Britanie printr-o întâlnire cu prinţul William şi soţia acestuia, înainte de a încerca revitalizarea "relaţiei speciale" anglo-americane.