Kate Middleton a fost impresionată până la lacrimi la sosirea alături de William pe aeroportul din Calgary, când o fetiţă bolnavă de cancer s-a aruncat în braţele ei.

Diamond Marchall, o fetiţă în vârstă de şase ani, a fost diagnosticată cu o tumoare abdominală în luna februarie. Fetiţa, care a făcut chimioterapie şi radioterapie, aşteaptă în prezent să fie operată, scrie Dailymail.

Diamond a fost extrem de emoţionată la sosirea cuplului regal şi nu s-a mai putut abţine, aşa că a sărit pur şi simplu în braţele lui Kate, care a îmbrăţişat-o. Fetiţa a avut ocazia să îi întâlnească pe William şi Kate cu ajutorul unei organizaţii de caritate, căreia copila i-a scris de pe patul de spital, după ce a văzut nunta regală.

Mama fetiţei a declarat că întâlnirea cu Kate a fost pentru Diamond împlinirea unui vis. "Kate este atât de frumoasă şi graţioasă. Pentru o fetiţă care a visat să întâlnească o prinţesă, acesta este un vis devenit realitate", a spus mama fetiţei.

Prinţesa Diana a fost numită "prinţesa inimilor" datorită actelor de caritate pe care le-a făcut. Diana a muncit în special pentru Crucea Roşie şi a dus o campanie asiduă pentru a curăţa lumea de mine terestre. În aprilie 1987, Prinţesa de Wales a fost una dintre primele celebrităţi marcante care a fost fotografiată atingând o persoană infectată cu HIV în sediul organizaţiei "lanţul speranţei".