Reprezentanţii complexului comercial Kafuland au inaugurat, marţi, în prezenţa prefectului Gavrilă Ghilea şi a viceprimarului Gheorghe Carp, lucrările la amplasamentul de pe Şoseaua Borşului.

"Suprafaţa terenului e de 20.000 metri pătraţi, hipermarketul va avea o suprafaţă de peste 5.000 mp şi vom asigura peste 300 de locuri de parcare. În magazin vor fi expuse peste 15.000 de articole, food şi nonfood şi vom asigura minim 100 de locuri de muncă pentru oraş", a declarat BIHOREANULUI Cornel Petcu, Şef birou Avize Autorizaţii Kaufland România, adăugând că în această perioadă se fac angajări pentru lucrători comerciali.

Se preconizează că punctul de lucru de la Oradea va fi deschis la jumătatea lui iunie, iar în prezent lucrările au ajuns la faza de amenajări interioare, de la gresie şi faianţă până la mobilier.

Potrivit lui Petcu, centrul comercial se va remarca în oraşul de pe Criş prin garanţiile oferite clienţilor. De exemplu dacă un cumpărător nu va fi mulţumit de produsul achiziţionat, fie va primi banii înapoi, fie produsul respectiv îi va fi schimbat.

Totodată, Kaufland va oferi şi garanţia preţului minim, de genul "dacă la alţii găseşti mai ieftin, returnăm diferenţa".

Kaufland are în România 63 de hipermarketuri.