După tratative îndelungate, fotbalistul orădean Claudiu Keşeru ar fi ajuns la o înţelegere cu Steaua, unde este dorit intens de Laurenţiu Reghecampf şi de Mihai Stoica.

Potrivit digisport.ro, atacantul de 27 de ani ar urma să primească 400.000 de euro pe an, sumă căreia i se vor adăuga bonusurile de performanţă. Gruparea din Ghencea a oferit corsicanilor  de la Bastia suma de 1 milion de euro în schimbul internaţionalului român, mai notează sursa citată.

De altfel, potrivit siteului oficial al Bastei, atacantul a cerut conducerii clubului să îi permită să nu facă deplasarea cu restul echipei în stagiul de pregătire de la Monticello (Haute-Corse), "cu scopul de a finaliza negocierile cu Steaua Bucureşti, în vederea unei eventuale plecări".

Conform unor surse citate de Digi Sport, Keşeru şi-a dat acordul în cursul zilei de joi să vină la Steaua, cele două părţi înţelegându-se asupra contractului pe care urmează să-l aibă fotbalistul şi asupra bonusurilor de performanţă pe care le va încasa acesta. Gruparea bucureşteană nu este de acord cu un împrumut, ci doar cu o tranzacţie prin care Keşeru să devină stelist 100%.

Contractul va fi semnat zilele următoare.