Orădeanul Claudiu Keşeru se întoarce în campionatul din România după 10 ani. Fotbalistul a semnat un contract pentru doi ani şi jumătate cu Steaua Bucureşti pentru 400.000 de euro pe an.

"Încă din vară îmi încolţise ideea de a veni, dar am fost nevoit să refuz atunci fiindcă apucasem să bat palma cu cei de la Bastia. În momentul în care am fost sunat din nou, am considerat că este un semn şi a fost ceva normal dau curs ofertei. Când nu ai oferta concretă, poţi spune că te mai gandeşti, dar când Steaua a venit cu ceva concret, m-am "înmuiat" şi am decis, fără să mai stau pe gânduri, să semnez", a declarat atacantul, într-un interviu postat pe site-ul clubului.

Presa sportivă scrie că orădeanul în vârstă de 27 de ani este stelistul în cea mai bună formă, căci a avut ultimul meci oficial la Bastia pe 21 decembrie, dar s-a antrenat până la sfârşitul anului 2013.

Keşeru va juca pentru prima oară în tricoul Stelei marţi, de la ora 20, în amicalul cu echipa Nurnberg, care se va desfăşura la Marbella, unde steliştii au cantonament. "Am venit la Steaua ca să câştig şi eu trofee, să joc în Champions League, dar şi pentru că situaţia mea la Bastia nu era aşa cum îmi doream", a afirmat fotbalistul.

Orădeanul a mai spus că a fost convins să vină la această echipă şi de insistenţa cu care a fost curtat de managerul şi antrenorul ei şi le promite suporterilor că va încerca "să se facă util". "Suporterii vor vedea la mine determinare în orice moment şi o dorinţă fantastică de a fi util, de a marca goluri şi de a oferi pase de gol", a spus Keşeru.

Atacantul va evolua cu numărul 28. "Cu excepţia lui Nantes, unde am simţit că este un club mare, din toate punctele de vedere, celelalte echipe nu s-au ridicat la nivelul Stelei. Voi da totul pentru a ajuta echipa. Voi ajuta la câştigarea Cupei, a campionatului, la calificarea în cupe europene. În ultimul timp am intrat în circuitul echipei naţionale şi mă bucur foarte mult", a mai afirmat jucătorul.