Cel mai bun marcator român în 2017, orădeanul Claudiu Keşeru nu şi-a prelungit contractul cu Ludogoreţ, aşa că anul 2018 îi va aduce în mod cert o schimbare în carieră. Prosport.ro scrie că s-au zvonit multe posibile destinaţii pentru golgheterul de 31 de ani, care ar fi dorit de cluburile Atlante, din Mexic, Fiorentina şi Sampdoria din Italia şi Başakşehir şi Akhisar din Turcia.

Între timp, Keşeru s-a întors acasă, la Oradea. "Sunt acasă, la Oradea. O să petrec Revelionul aici, alături de familie şi de prieteni. Reunirea din Bulgaria e programată pe 6 ianuarie, dar am început deja să mă antrenez singur. Fac două zile antrenamente şi apoi iau o zi pauză. Programul de pregătire conţine antrenamente în sală plus alergare şi exerciţii pentru tonifiere. Sunt bucuros să aud că am marcat cele mai multe goluri dintre toţi fotbaliştii români. Am ambiţia să fiu şi mai bun în 2018, şi mai eficient!", a declarat Keşeru, conform sursei citate.

Fotbalistul a mărturisit că a avut şi momente de dezamăgire în 2017. "Am fost dezamăgit când nu eram convocat la naţională şi când nu jucam titular la Ludogoreţ. Asta a fost situaţia şi am luat-o ca atare, chiar dacă a fost dezamăgitor. Lucrurile s-au schimbat în bine în ultima vreme, am revenit în atenţia naţionalei şi am fost folosit mai des la club. Partea a doua a anului a fost mai bună, cred că aş fi putut să înscriu chiar mai multe goluri. Mă mulţumesc şi cu 30. Plus 15 pase decisive! V-am zis că sunt atent la cifrele mele!", a spus sportivul.