Împrumutat în acest an de la FC Nantes la Angres SCO, ambele echipe din liga secundă franceză, atacantul orădean Claudiu Keseru trecea de la o echipă ca Nantes, mare favorită la promovare la Angers, o grupare cu obiectiv clar: salvarea de la retrogradare. Numai că, în şapte etape, situaţia s-a schimbat radical.

FC Nantes a ajuns în zona retrogradării, iar Angers, pe locul patru, la patru puncte de promovare. Vineri seară, Angers a jucat un mare derby pe terenul echipei de pe locul secund, Stade Brestois.

Din păcate, Angers a cedat cu 2-0 (2-0) însă a rămas în plutonul fruntaş, situându-se pe locul şase, la cinci puncte de un loc promovabil.

Scorul vine la doar câteva zile după ce Keseru a fost vedeta unui gol de senzaţie, el fiind numit de presa de specialitate "fantoma lui Hagi". (vezi galeria video)

Pe de altă parte, echipa care l-a împrumutat pe orădean, Nantes, ocupă locul 14, iar situaţia "canarilor" este dramatică. Totuşi, echipa galben-verde a reuşit aseară să câştige în deplasare, la Stade Lavallois, cu 1-0 şi să mai dreagă situaţia în clasament. Nantes, clubul de care aparţine Keseru, a reuşit să scape de locul 16.