Acuzat că s-a dat la actorul Anthony Rapp, celebrul actor Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual.

Spacey, cunoscut din serialul "Star Trek: Discovery" şi dublu premiat cu Oscar, i-a făcut avansuri lui Rapp în 1985, pe când acesta avea doar 14 ani. În vârstă de 58 de ani, Kevin Spacey a răspuns acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter.

El şi-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca "un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv", scrie digi24.ro.

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască "precum un bărbat gay".

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele "Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects" (1995) şi "American Beauty" (1999). A jucat în filme precum "Se7en", "LA Confidential", K-Pax" şi "The Men Who Stare at Goats". Din 2013, joacă rolul principal în serialul "House of Cards".