10 retaileri vor intra până la sfârşitul anului, în centrul comercial ERA Shopping Park Oradea!

Lantul KFC va inaugura la inceputul lunii decembrie un nou restaurant de tip fast food in incinta centrului comercial, cu o suprafata de 200 mp. Venirea KFC va  intregi oferta celor 7 unitati deja existente pe segmentul de restaurante si cafenele, reconfirmand totodata succesul pe care acest model il reprezinta pe piata de fast food.

In Era Shopping Park isi anunta deschiderea si Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producători şi dealeri de mobilier din PAL si tapiterii din ţară, cu o suprafaţă de aproximativ 2800 metri pătraţi. Casa Rusu s-a dezvoltat constant, detinand in prezent o retea vasta de magazine in intreaga tara, o tehnologie moderna si o capacitate crescuta de producţie.

In plus, magazinele de mobilier Kalenda si Glamour completeaza oferta celui mai mare centru de mobila si decoratiuni din Transilvania - Era Home Center.

Deschiderea locului de joaca Dumbo Land, alaturi de atractiile existente - trenulet electric, pista masinute, filme si activitati pentru copii - nominalizeaza Era Park ca cel fiind cel mai atractiv loc de distractie pentru copii din Oradea.

Steilmann, prezent pe piata din Romania din 1991, si Rouge Avenue din Ungaria, au intrat pe segmentul de fashion, iar Alexandria Librarii - una dintre cele mai importante reţele de librării din ţară – a deschis o locatie in cadrul centrului, alaturi de Xpress, Dr Battery si KM Shop parte a grupului Lechpol Electronic.

Prin inaugurarea noilor magazine, gradul de ocupare al centrului comercial se apropie de 96%, iar initiativa companiilor de a se extinde intareste dezvolatrea proiectului ERA Park Oradea.

"Aceste noi deschideri fac parte din strategia de revitalizare a centrului din perspectiva mixului de chiriasi, transformand centrul intr-un real punct de atractie pentru cumparaturi si distractie in familie", au transmis reprezentantii ERA Park.

Parte componentă a portofoliului companiei britanice Argo Real Estate Opportunities Fund, ERA Shopping Park - prima fază este cel mai mare retail park din Oradea şi a fost deschis în 2009. După inaugurarea în semestrul II al anului a celei de-a doua faze, proiectul a ajuns la o suprafaţă închiriabilă de 64.000 mp. O nouă fază a dost deschisă în septembrie 2013. Proiectul se adresează unei populaţii de 210.000 de locuitori şi are o arie de acoperire de aproximativ 600.000 locuitori. Printre magazinele prezente aici se numără BricoDepot (DIY), hypermarketul Carrefour, Altex si Mobexpert.

(Advertorial)