Kia Sportage a fost desemnat "Cel mai bun SUV de familie" ("Best Family SUV")!

Disponibil cu sisteme de propulsie electrificate, inclusiv opţiuni mild hybrid (MHEV), hybrid electric (HEV) şi plug-in hybrid (PHEV), modelul Sportage a devenit rapid unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa.

Un total de 136.293 de unităţi au fost vândute până la sfârşitul lunii decembrie 2022 în întreaga regiune. SUV-ul Kia Sportage este lider în clasa sa cu designul său remarcabil, sistemele de propulsie eficiente şi caracterul practic impresionant.

Vino la Kia Oradea şi beneficiază acum de un avantaj client de până la 6.018 Euro. Oferta este valabilă până la 28 februarie 2023, în limita stocului disponibil! Vezi oferta: www.kia-oradea.ro/promotii

Noul XCeed integrează o serie de modificări de design alături de o gamă competitivă de sisteme de propulsie, care include versiuni mild hybrid, plug-in hybrid, benzină şi diesel.

Atât exteriorul, cât şi interiorul au fost îmbunătăţite pentru a se potrivi mai bine cu natura sportivă urbană a modelului XCeed şi pentru a-l face un membru şi mai distinct al familiei extinse de modele Ceed. 

Introducerea pentru prima dată a unei versiuni sportive GT-line, combinată cu motorul pe benzină care produce 204 CP, oferă o experienţă de condus captivantă şi dinamică.

Acest model sportiv dedicat captează imaginaţia şi provoacă o reacţie emoţională, atrăgând clienţii care doresc beneficiile raţionale ale unui automobil mai mare, fără a compromite aşteptările lor în privinţa stilului sau sportivităţii.

Alege cel mai bine vândut model din familia extinsă Kia Ceed şi beneficiază acum de un avantaj client de până la 4.518 Euro! Vezi oferta: www.kia-oradea.ro/promotii

"Kia - fiabilitate, calitate şi design, cu raport excelent calitate-preţ! Garanţie 7 ani / 150.000 km." - Kia Oradea, Calea Clujului 300. Telefon: 0259415186

* Ofertele se supun unor termene şi condiţii şi sunt valabile prin Programul Rabla.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!