Kids, Love is in the air, pe 11 februarie, la ERA Park Oradea! La fel ca în fiecare an, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 sărbătorește iubirea organizând evenimente speciale.

Unul dintre ele, dedicat celor mici, se va desfășura duminică între orele 17 și 20, în sala de evenimente a complexului.

Prichindeii vor putea să petreacă într-o atmosferă specifică, cu picturi pe față, baloane modelate, dar și cu ateliere de creativitate și distracție cu Prietenii Veseliei.

Între altele, îi așteaptă o Gonflabil Bubble House, îndrăgitele personaje Barbie & Ken, dar și un joc - Cât de bine îți cunoști persoana dragă?

Unul dintre cele mai distractive momente va fi Dodgeball - bătaie cu perne, mingi și baloane.

Participarea este liberă pentru toată lumea.

Nu în ultimul rând, ERA Park Oradea a pregătit evenimente „iubucioase” și pentru cei mari. Din 9 și până în 11 februarie, aceștia sunt invitați să intre pe pagina de Facebook ERA Park Oradea și să lase un comentariu la postarea special gândită în cadrul campaniei „Tu ce alegi de Valentine’s”. Trebuie doar să scrie ce cadou - dintre cele enumerate - aleg și vor putea câștiga unul dintre cele 50 de vouchere în valoare de 100 de lei, pe care le vor putea folosi miercuri, 14 februarie, la restaurantele și cafenelele din ERA Park.

În plus, în perioada 9-14 februarie, sub cupolă, doritorii se vor putea alege cu o amintire frumoasă, fotografiindu-se lângă literele uriașe, iluminate, ce formează cuvântul LOVE.

Așa că vă așteptăm să sărbătorim iubirea împreună!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!