Retailerul de îmbrăcăminte Kenvelo şi discounterul german de modă KiK vor deschide, în curând, două magazine noi în Oradea, în centrul comercial ERA Shopping Park, aducând la 97% gradul de ocupare al celui mai mare retail park din oraş.

Noul magazin KVL by Kenvelo, Lee Cooper și Time Out, de tip multibrand, va fi inaugurat la finalul lunii noiembrie, pe o suprafaţă de 277 metri pătraţi, chiar la intrarea de la cupola complexului orădean. Având o istorie născută la finalul anilor ‘80, în Praga, Kenvelo a devenit brandul de modă cu cea mai mare expansiune din Estul Europei. Parte a grupului Montecristo Retail, este astăzi una dintre cele mai apreciate mărci, care ţine pasul cu dinamica tinerei generaţii, promovând moda străzii - Urban Free Style.

Brandul german KiK, unul dintre cele mai puternice cinci branduri de profil din Cehia şi Ungaria, a intrat recent pe piaţa din România şi îşi va deschide magazinul din ERA Park Oradea în luna decembrie. Noua facilitate se va întinde pe o suprafaţă de 850 mp, fiind cel mai mare KiK din această zonă a ţării.

Aflate în segmentul de discount, magazinele KiK cuprind o gamă variată de produse, de la haine de calitate germană pentru toate vârstele şi mărimile, până la obiecte decorative pentru casă, accesorii, jucării si produse de papetărie. Ca furnizor de produse textile de bază, lanţul promovează calitatea la preţuri avantajoase.

Recent, în centrul comercial orădean a fost deschis, pe o suprafaţă de 44 mp, şi magazinul de produse naturiste Esenţa Plant, care oferă mii de produse bio şi naturale, exclusive, suplimente nutritive, cosmetice naturale, produse alimentare ş.a., selectate cu mare atenţie. De asemenea, Daniela Mobel, întins pe o suprafaţă de 745 mp, este cel mai nou magazin de mobilă inaugurat în zona de Home Center. În curând, pe acelaşi segment se va deschide Duval Furniture, care oferă pe 133 mp varianta unui mobilier ce îmbină armonios tradiţia lemnului cu tehnicile moderne.

Prin aceste noi inaugurări, ERA Park Oradea ajunge la un grad de ocupare de 97%, cu peste 70 de unităţi comerciale deschise până în prezent.

ERA Park Oradea face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud-Est. Cu o suprafaţă totală de închiriat de 64.000 mp, ERA Shopping Park Oradea este cel mai mare retail park din oraş, reunind retaileri de renume precum Carrefour, Brico-Depot, Altex dar şi Mobexpert, Lem's, Kalenda sau Casa Rusu.

În ultimul an, în centrul comercial au fost inaugurate şi alte branduri cunoscute precum Animax, Soffi Planet, Silca, TXM, Steillman, Alexandria Librarii şi KFC.

Centrul comercial este situat în apropierea şoselei de centură a oraşului, în Calea Aradului nr. 62, nu departe de Aeroportul Oradea, şi dispune de 2.000 de locuri de parcare.

(Advertorial)