Vedeta de reality TV Kim Kardashian a fost invitată la Casa Albă pentru a discuta cu președintele SUA Donald Trump despre reforma închisorilor. La întâlnire a participat și Jared Kushner, ginerele lui Trump și unul dintre consilierii lui.

De asemenea, Kim Kardashian a cerut grațierea unei femei condamnate pe viață pentru o infracțiune minoră ce implică drogurile. Miercuri, ea a scris pe Twitter: "La mulţi ani, Alice Marie Johnson. Ziua asta este pentru tine".

Într-un mesaj publicat pe Twitter, Trump a anunţat: "O întâlnire minunată cu Kim Kardashian azi. Am vorbit despre reforma închisorilor şi pronunţarea sentinţei". El a publicat şi o fotografie în care apare, în Biroul Oval, alături de starletă, notează News.ro.

Ulterior, Kim Kardashian a transmis pe rețelele de socializare: "Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Trump pentru această după-amiază. Sperăm ca preşedintele să o graţieze pe doamna Alice Marie Johnson care execută o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru o primă şi minoră infracţiune".

Reforma carcerală a fost o chestiune cheie pentru Jared Kushner, ginerele lui Trump, care sprijină proiectul de lege care ajută foştii deţinuţi să se integreze în societate.