Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit sâmbătă, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea, scrie Mediafax.ro.

Vineri, cu o zi înainte de eveniment, cuplul a organizat pentru cei aproximativ 200 de invitaţi un prânz care a avut loc la Chateau de Wildeville, reşedinţa designerului italian Valentino, după care a urmat o petrecere extravagantă la Palatul Versailles, unde oaspeţii au fost întâmpinaţi de artişti îmbrăcaţi în muschetari.

Ulterior, cuplul Kardashian - West şi invitaţii săi s-au deplasat cu un avion privat la Florenţa, unde cele două vedete s-au căsătorit în fortăreaţa Forte di Belvedere, închiriată cu suma de 300.000 de euro pentru o noapte.

Lista invitaţilor a fost ţinută în mare secret, însă, potrivit unor informaţii din presă, la ceremonia de nuntă ar fi fost invitaţi atât vedete din lumea muzicii, precum Jay-Z şi Beyonce, cât şi personalităţi din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, Karl Lagerfeld şi editorul-şef al ediţiei americane a publicaţiei Vogue, Anna Wintour.

Jay-Z şi Beyonce au decis în cele din urmă să nu participe la eveniment. De asemenea, Anna Wintour a absentat de la eveniment motivând o obligaţie de familie.

La nuntă, Kim Kardashian a purtat o rochie haute couture semnată de Riccardo Tisci, designerul care a creat şi costumul mirelui. Totodată, North, fiica celor doi, a purtat o rochie de lux Givenchy by Tisci.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.