Formația bihoreană de fotbal Kinder Junior Paleu a ratat promovarea în Liga a III-a, după ce miercuri seara a fost învinsă la Alba Iulia, cu scorul de 1-0, de echipa CS Ineu, din județul Arad, în meciul de baraj pentru accederea pe cea de-a treia scenă a fotbalului românesc.

Deși în repriza a doua au avut o evoluție foarte bună, jucători de la Kinder Junior, pregătiți de antrenorul Musznay Zsolt, au trebuit să se recunoască învinși în final, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Alin Drăgan, în ultimul minut de joc al primei reprize. Acesta a înscris atunci din 5 metri, din alunecare, după o centrare din dreapta trimisă de Cornea.

După pauză, bihorenii au fost mult mai periculoși și, spre exemplu, în minutul 57 portarul arădenilor Paşcalău a avut o intervenţie excelentă la un şut din 8 metri trimis de "decarul" Balla, portarul celor de la CS Ineu intervenind apoi salutar la reluarea aceluiaşi fotbalist.

În replică, în minutul 63 Nădăban şi-a bătut joc de o ocazie ce putea tranşa promovarea, singur cu portarul, trimițând alături. Pe final goalkeeper-ul celor de la Paleu, Ghețe a mai avut și alte intervenții salutare, în minutul 72 scoțând în corner șutul periculos din 5 metri a lui Nicolau.

Astfel, echipa bihoreană Kinder Paleu ratează pentru a doua oară promovarea în Liga a III-a, după ce în urmă cu două sezoane a pierdut, la fel, barajul de accedere în eșalonul superior. Trebuie remarcat însă că la echipa arădeană au jucat fotbaliști cunoscuți, care au evoluat și în primele ligi, ca Pașcalău, Iambor, Nădăban sau A. Drăgan.

 


CS INEU (AR) - Kinder Junior Oradea (BH) 1-0 (1-0)

Stadion: Cetate (Alba Iulia)
A marcat: A. Drăgan (min. 45)

CS Ineu: Paşcalău - F. Sabău, Nicolau, Iaroş - C. Cornea, Talpaş, V. Georgiu, Iambor - G. Petcuţ, Nădăban - A. Drăgan
Rezerve: R. Popa - M. Morar, Sg. Popa, Malancu, Şulumberchean, Berar
Antrenor: Adrian Abrudan

Kinder: Gheţe - Cătană, A. Mureşan, C. Lupuţ, I. Tătar, R. Ştefan, Rogojan, Balla, Balea, E. Popa, Kiss.
Rezerve Botău - Sg. Mihuţ, Laszlo, T. Gere, A. Crişan
Antrenor: Zsolt Musznay

Arbitri: Dan Florin Dreve - Gero Szabo şi Doru Claudiu Lucaciu (toţi din Cluj-Napoca).

 


La Oradea, în schimb, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola", a avut loc tot miercuri după-amiază o altă partidă din cadrul întâlnirilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. S-au întâlnit echipele Rapid Jibou, campioana judeţului Sălaj şi CSO Cugir, campioana judeţului Alba. La finalul jocului scorul a fost 4-0 (3-0) în favoarea celor din Cugir, care s-au impus fără probleme, având în față un adversar foarte modest.

În minutul 2, Cîrstean a reuşit să deschidă scorul pentru ca după un sfert de oră de joc Şuteu să majoreze diferenţa. Până la pauză cei din Cugir au mai marcat o dată prin Goronea iar scorul final a fost stabilit în partea a doua de acelaşi jucător Şuteu, care a marcat în minutul 55.