Campioana judeţului Bihor la fotbal, formaţia Kinder Junior Paleu va disputa miercuri, de la ora 17.30, la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, jocul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a în compania formaţiei CS Ineu, campioana judeţului Arad.

După ce în urmă cu două ediţii jucătorii echipei din Paleu, pregătiţi de antrenorul Musznaj Zsolt au mai ajuns până în această fază a Campionatului Naţional, când au pierdut barajul şi au ratat promovarea, acum, au şansa acum de a reuşi o performanţă în premieră pentru clubul bihorean.

În acelaşi timp, tot miercuri, de la ora 17.30, la Oradea, pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" se va desfăşura partida de baraj pentru promovarea în Liga a III-a dintre echipele campioane ale judeţelor Alba şi Sălaj, CSO Cugir şi Rapid Jibou.

În ambele partide, dacă după cele 90 de minute regulamentare de joc scorul va fi egal, se va trece la prelungiri, urmând a avea loc două reprize a câte 15 minute, dacă şi după acestea egalitatea va persista se va purcede la executarea loviturilor de departajare.