Pe 1 mai, Kings Land Country Club din Ineu inaugurează sezonul estival 2013. Potrivit organizatorilor, startul activităţilor se va da la ora 8 cu un spectacol aviatic, care va culmina cu o săritură cu paraşuta în tandem.

Cei care vor să sărbătorească 1 mai la Kings Land vor plăti 20 de lei intrarea, preţ în care vor primi trei mici şi o bere. De asemenea, ei vor putea să înveţe câteva din tainele golfului de la instructorul Gabriel Toader. Curioşii vor fi liberi să exerseze gratuit lovituri de pe driving range.

Vizitatorii pot opta, însă, şi pentru o serie de alte activităţi, de data aceasta plătite. Cei care vor să vadă Oradea vor plăti 100 de lei pe persoană pentru un zbor de agrement. Cei care doresc să călărească pe caii frizieni o vor putea face tot pe 1 mai, când o tură de 15 minute va costa 25 de lei. Amatorii de senzaţii extreme pot încerca şi săritura cu paraşuta în tandem. Preţul este unul destul de piperat, căci o săritură, cu echipamentul asigurat de organizatori, costă 165 de euro.

Cei care vor mai degrabă să se relaxeze pot să se plimbe cu hirdobicicleta pe lac ori să stea la pescuit. Între 1 şi 5 mai, perioada alocată pentru inaugurarea noului sezon estival, Kings Land va fi deschis între orele 9 şi 22.

Country club-ul de la Ineu are plănuite şi alte activităţi pentru perioada următoare. Pe 11 mai va organiza a doua ediţie a Duathlon Kings Land Probikers, pe 15 iunie cea de-a treia ediţie a Săptămânii Culturale, iar pe 15 iunie concurs de atelaje.