La fiecare 1 octombrie începe un nou an pentru voluntarii cluburilor Kiwanis, a doua organizație ca mărime la nivel mondial după UNICEF care sprijină copiii lumii. Cu această ocazie are loc schimbare președinților de cluburi, iar la nivel național, schimbarea guvernatorilor. Recent, în cadrul clubului Kiwanis Art Oradea (KAO) a avut loc „Ceremonia Passation de transmitere a responsabilităților” și alegerea unei noi echipe de conducere.

Diana Cîrmaciu a devenit noul președinte al KAO, Carmen Ungur-Brehoi - vicepreședinte, Mirela Mudura - trezorier și Iuliana Păcurar - secretar KAO.

Mulțumesc mișcării kiwaniene pentru că mi-a dat șansa de a descoperi oameni cu suflet frumos cu care împărtășesc valori comune. La Kiwanis Art Oradea lucrăm «prin oameni, pentru oameni, pentru comunitate», explorând potențiale tinere talente și nu numai”, a declarat Diana Cîrmaciu (foto), noua președintă.

„Pentru echipa noastră, a fi kiwanian înseamnă interacțiune, spirit civic, încredere, colaborare, inițiativă și creativitate, responsabilitatea de a lupta pentru realizarea proiectelor propuse. Doresc mult succes echipei în mandatul 2024/2025! La mulți ani mișcării kiwaniene!”, a mai transmis aceasta.

După alegeri, membrele clubului KAO au început să schițeze viitoarele acțiuni ce susțin tinerii talentați.

„Ne bucurăm să vedem că ajungem la tot mai mulți copii, pe care reușim să îi ajutăm la început de drum, fie în domeniul artelor plastice, fie în domeniul muzicii ori al creației literare. Și noul an se arată deja unul cu multe proiecte, pe care ne vom strădui să le realizăm în cele mai bune condiții”, a spus și Carmen Ungur-Brehoi, vicepreședinta clubului (în foto, prima din stânga).

Kiwanis Art Oradea este un club puțin atipic în marea familie kiwaniană, deoarece a fost creat în anul 2010 cu scopul de a susține copiii și tineri dotați în diverse domenii de activitate, dar cu nevoi socio-economice.

Printre cele mai de succes acțiuni ale sale se numără Balul Mozart”, „Maratonul artelor”, „Cadoul din cutia de pantofi” ori sărbătorirea Zilei Copilului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!