În urmă cu mai bine de 10 ani, cucerea o ţară întreagă cu melodia "Ghiţă". La 18 ani, Cleopatra Stratan nu îşi mai aşteaptă alesul la portiţă, ci l-a şi luat de bărbat!

Tânăra cântăreaţă s-a căsătorit, sâmbătă, cu Edward Sanda, şi el artist în vogă, iar evenimentul s-a dorit nonconformist.

"Voiam să vă reamintesc, în caz că aţi uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. I-aţi mireasă ziua bună de la tată de la mumă", a spus, potrivit libertatea.ro, Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, în timp ce iubita sa îl săruta fără reţineri.

Edward Sanda şi Cleopatra Stratan formează un cuplu de o aproape un an, devenind în scurt timp unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc. 

Cei doi au vorbit de mai multe ori despre căsătorie. Potrivit Antena1, ei au decis să își anunțe data nunți înainte cu două zile de marele eveniment.

Vestea a fost făcută public în mod inedit: lansând o nouă piesă împreună (video jos) prin care își exprimă sentimentele pe care le au unul față de celălalt și precizând că marele eveniment va fi pe 14 august.

Şi tatăl miresei, cântărețul Pavel Stratan, a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook un video cu cei doi (vezi clipul de mai jos).

Îndrăgostiții au fost surprinși într-o mașină albă de epocă.

Cleopatra și Edward au dezvăluit anterior că nu vor avea naşi de cununie. Au avut, însă, prieteni alături de ei.

"Nu avem naşi, avem prieteni foarte buni care ne susţin şi sunt alături de noi. Am zis că dragostea şi căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alţii în trecut, dacă aşa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Aşa simţim noi, că nu avem nevoie", a declarat cântăreţul, conform aceleiaşi surse.