Un tânăr în vârstă de 24 de ani, pe nume Hoxha Geri, originar din Albania și rezident în municipiul Oradea, a fost dat dispărut de autorităţi și de familie. Poliţia Bihor îi îndeamnă pe cei care l-au văzut să sune la 112.

Familia a anunţat dispariţia bărbatului la Poliţie duminică, acordul de mediatizare fiind primit luni, potrivit unui comunicat de presă transmis de purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

"La data de 3 decembrie a.c., la ora 12.10, poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei - Poliţia Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi de familia unui tânăr de 24 de ani, din Albania, rezident în municipiul Oradea, HOXHA GERI - că, din data de 1 decembrie a.c., nu a mai putut lua legătura telefonic cu acesta", se arată în informare.

Bărbatul are înălţimea de circa 1,80 de metri, are aproximativ 120 de kilograme, o constituţie robustă, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui şi păr negru.

Familia nu a putut oferi detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care acesta o purta înainte de a dispărea.

Cei care pot furniza informaţii în legătură cu tânărul dispărut sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze numărul de telefon 112.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!