Un adolescent în vârstă de 16 ani din Nojorid, pe nume Alin Marcu, este căutat de Poliţie, la cererea familiei, după ce a plecat de acasă în weeekend şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Bihor, familia i-a sesizat pe poliţiştii din Nojorid luni dimineaţă, la ora 10.30. 

Alin Marcu a plecat de acasă voluntar sâmbătă, 4 septembrie, la ora 5.30 şi nu a mai revenit.

"Acesta a mai fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri, revenind de fiecare dată", precizează comunicatul Poliţiei.

Băiatul are aproximativ 1,60 m înălţime, aproximativ 52 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ten închis, ochi verzi și păr negru, drept, tuns scurt.

La momentul dispariţiei el purta pantaloni de trening albastru închis, bluză roşie, geacă verde, cizme verzi.

"Acesta se deplasează cu o bicicletă verde, prevăzută cu un coş negru. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", mai arată comunicatul.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!, îndeamnă poliţiştii.

UPDATE. Adolescentul a fost găsit!

Alin Marcu, adolescentul în vârstă de 16 ani din Nojorid căutat de sâmbătă de familia sa iar de luni şi de Poliţie, a fost găsit în Gara CFR. "Băiatul se află acasă, nu a fost victima vreunei infracţiuni, a explicat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Poliţia Bihor a anunţat luni după-amiaza dispariţia adolescentului care a mai fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri, revenind de fiecare dată.